2013. június 7., péntek

Rókavadászat

Rendező: Richard Shepard

Évszám: 2007

Rókavadászat trailer (előzetes)

Tartalom: Simon Hunt (Richard Gere) tévériporter, és Duck (Terrence Howard), a tapasztalt operatőr Boszniától Irakig, Somáliától El Salvadorig a világ legveszélyesebb háborús területein dolgoztak együtt. Együtt tudósítottak a golyózáporban, együtt készítették tényfeltáró riportjaikat, és együtt söpörték be az Emmy-díjakat. Azonban egy szörnyű napon Boszniában minden megváltozik.

Simon súlyos hibát vét az állami tévé számára készülő élő adás forgatása közben. Duckot előléptetik, Simon pedig egyszerűen eltűnik. Öt évvel később Duck visszatér Szarajevóba egy feltörekvő riporterrel, Benjaminnal (Jesse Eisenberg), hogy riportot készítsen a háború befejezésének ötödik évfordulója alkalmából.

Azonban váratlanul, mint egy múltbéli kísértet, felbukkan Simon, és exkluzív riportot ígér. Azt állítja, tudja, hol tartózkodik Bosznia első számú körözött háborús bűnöse a "Róka" (Radovan Karadzic).

A bizonytalan információk alapján Simon, Duck és Benjamin belevág a sötét és veszélyes vállalkozásba, amely ellenséges területre juttatja őket. Az események váratlan fordulatot vesznek, amikor egy ENSZ-megfigyelő összetéveszti őket a CIA fejvadász különítményével. Az életük riportja lesz – de vajon túlélik-e?

A filmet Scott Anderson népszerű Esquire cikkének ötletéből készítette a Matador rendezője, Richard Shepard.


Online:

[like_to_read]
BR Rip - Szinkronizált - Vidto.me
http://vidto.me/24ecz4oifp1r.html
Jelszó:

BR Rip - Szinkronizált - Faststream
http://faststream.in/fvdkloxwkqpx
Jelszó:



[/like_to_read]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése