2013. június 7., péntek

Space Jam - Zűr az űrben

Rendező: Joe Pytka

Évszám: 1996

Space Jam - Zűr az űrben trailer (előzetes)

Tartalom: Messze, messze, egy távoli rajzfilmgalaxisban fura fickók elhatározzák, hogy felturbózzák galaktikus vidámparkjukat és új látványossággal gazdagítják a kínálatot. A hangya méretű tarka-barka UFO-k nekivágnak, hogy elrabolják a Kengyelfutó Gyalogkakukkot, Szilvesztert, a madárra éhes macskát, Csőrikét és a többieket.
A jövevények küzdeni akarnak, a hebehurgya földi társaság meg könnyelműen elfogadja a kihívást: további sorsuk egy kosárlabdameccs eredményétől függ! Mélynövésű rajzfilmhőseink azonban sürgős segítségre szorulnak, mert rájönnek, hogy ezek az űrlények még sportszerűtlenebbek, mint azok, akik épp a Függetlenség napján támadták meg az emberiséget.
Az űr-stiklikre a maguk módján válaszolnak: túszul ejtik a kosár-klasszist, Michael Jordant (aki annyira jó játékos, hogy kénytelen volt saját magát alakítani a filmben, mivel keresve sem találtak hozzá foghatót a producerek) a rajzfilmvilágba. A sorsdöntő mérkőzésen aztán már ő is ott van a pályán az eleven tintapacákokkal együtt és beveti összes trükkjét az űrellenfelekkel szemben. Ám úgy tűnik, hiába minden igyekezet…
A „Roger nyúl a pácban“ óta nem mert egyetlen stúdió sem olyan veszélyes és nagyszabású produkcióba kezdeni, amelyben az élő színészek mellett a kissé kiszámíthatatlan, szeszélyes és állandóan robbantgató rajzfilmhősök játszanák a főszerepet. Most egy ilyen kockázatos kísérletnek lehetünk szemtanúi. Egyes hírek szerint a forgatás során egyetlen firkasztárnak sem esett semmi baja.
Michael Jordan egészségi állapotáról azonban nem kaptunk hírt - a látottak alapján nem lehet túl jól (hacsak titokban ő is nem egy firka).

Online:

[like_to_read]
DVD Rip - Szinkronizált - Putlocker
http://www.putlocker.com/file/11DDA62FAC0DDC5D#
Jelszó:

DVD Rip - Szinkronizált - Streamcloud
http://streamcloud.eu/cf6fng62mb5n
Jelszó:



[/like_to_read]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése